Kokasparris. Koka upp vatten i en vid kastrull där buntarna kan ligga ner. Skölj och ansa sparrisen. Lägg ner sparrisen i det kokande vattnet och koka snabbt upp
Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön grön sparris (450 g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
När den kokat färdigt ska du dra av den från plattan och snabbt röra ner smöret+din smaksättning. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Ingredienser Portioner. 4 125 g smör eller margarin 2 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 dl iskallt vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.