Sparris med fisk- och skaldjurspanna
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • olivolja
  • 2 st små rödmulle- eller snapperfiléer, urbenade och fjällade
  • 1 st braxfilé eller havsabbore, urbenad och fjällad, delad på mitten
  • havssalt och nymalen svartpeppar
  • 2 st små bläckfiskar, rensade och rengjorda
  • 2 st pilgrimsmusslor, färska, rena och skårade i ett korsmönster
  • 10 st sparrisstjälkar, medelstora, skär bort den träiga änden
  • en handfull timjanblad
  • 1 st röd chili, färsk urkärnad och hackad
  • olivolja, extra virgin
  • 1 st citron, saften
  • en handfull fänkålsvippor
  • olivolja 2 st små rödmulle- eller snapperfiléer, urbenade och fjällade 1 st braxfilé eller havsabbore, urbenad och fjällad, delad på mitten havssalt och nymalen svartpeppar 2 st små bläckfiskar, rensade och rengjorda 2 st pilgrimsmusslor, färska, rena och skårade i ett korsmönster 10 st sparrisstjälkar, medelstora, skär bort den träiga änden en handfull timjanblad 1 st röd chili, färsk urkärnad och hackad olivolja, extra virgin 1 st citron, saften en handfull fänkålsvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.