Fast idag ska vi laga en sås med tonfisk på burk ochkapris. Låt puttra en stund förslagsvis medan du kokar pastan/riset och slänger ihop en färggrann sallad
Smaksätt med hackad persilja, salt och chillipeppar. Häll över vitt vin och låt det koka in. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen som förberetts tidigare
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Krydda med salt ochpepparoch vänd tonfisken i sesamfrö. en god olja t ex med smak av vindruva. Skärtonfisken i små munsbitar, lägg lite alger på varje bit ochdroppa över sesamolja
En enkel marinad med lite olja, honung, salt och en god örtkrydda funkar också väl. Jag tog en färdig Barbeque-marinad med en lite rökig smak för att få den där lilla omfamnande varmheten i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.