Supergod spagettiFör några år sedan så följde jag de flesta matprogrammen i TV. Koka spagettin enligt anvisningarna och häll av men spara en del av kokvattnet
Spagetti i krämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp in i bilden
En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt. Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien
Under tiden spagettin kokar fräser du snabbt på bacon i en panna och lagar till såsen, sen är det bara att vända ner spagettin och tillsätta grönsaker och toppa med med lite garnityr
Koka spagettin i rikligt med lättsaltat vatten. 200 g spagetti. Låt rinna av i ett durkslag. Tonfisksås. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken blank i en gryta med olja
När spagettin är klar, häll på lite olivolja och blanda. ca 300 gr spagetti 1 paket bacon 2 ägg 4 msk matlagningsgrädde. 1 - 1,5 dl parmesan (beroende på hur mycket du tycker om parmesan) olivolja svartpeppar Sätt på vatten med salt i till spagettin. 300 gr spagetti
320 g spagetti. Relaterat 320 g spagetti. Jag älskar tomatsås. Och jag älskar kikärtor. Både tomatsås och kikärtor är de perfekta tillbehören till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.