Ute ligger snön på taken och alla utom snöröjaren är vaken. Tre dygn efter det enorma snöfallet (med göteborgsmått mätt) är det fortfarande oplogat på många ställen och det är med viss fara för livet man tar ut sinstålhingst och cyklar iväg mot jobbet
När man som jag jobbar som lärare, räknar man inte kalenderår på samma sätt som andra, utan läsår. När januari kommer är man på toppen och sen går det raskt utför mot student och skolavslutningar
Hejsan, om någon fortfarande tittarin här. Livet kom emellan eller vad en nu säger. Lagar mat gör jag fortfarande, men att dela med mig av recept och bilderhinner jag tyvärr inte med
Men, dom handlade i alla fall. Och jag fickmintidi köket. Det blev rispappersmatidagigen. Gjorde en tjock fyllning av tonfisk, kidneybönor, svarta bönor, silverlök, vitlök, ost och en massa kryddor
Minnsni korvgrytan Forsell eller är det bara i oss den har satt sina djupa spår. Förra veckan kockade Håkan till en riktigt snabblagad och enkel kycklinggrytatillmiddag
I går hade vi några vänner här som vi bjöd på mat. Till förrätt bjöd jag på fyllda champinjoner och till varmrätt köttfärsbiffar och till efterträtt citronglass
Hej då februari, hej mars. Äntligen. Tyvärr vräker snön ner, inte alls min kopp te. Har haft lite feber ett par dagar och hoppas på att krya på migtillsimorgon
Vaknar upp till snö. Igen. Seriöst. e april. Jag måste nog kolla kalendern igen. Här kommer receptet på en hårligt god och söt rabarberkaka som är enkel att göra
Till botten använde jag glutenfria havregryn (havregryn är egentligennaturligtglutenfria men hanteras ifabriker som även producerar produkter med gluten så är man väldigtkänslig är det bäst att köpa glutenfria som garanterar att det intefinnsspår av gluten) och tahini (sesampasta) för att komma runt användandet av nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.