Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna
Igår stod det fiskgratäng på Citygross meny. Jag följde receptet fast jag förvällde spenaten snabbt och fräste den sedan kort i smör ocsmaksatte med vitlök, salt o peppar
Sätt ugnen på 225 C. Smörj en ugnsäker form, lägg i filéerna, salta och peppra. Bryn smör i en kastrull, lägg i strimlad purjolök och fräs på låg värme några minuter
Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna
Tina spättfiléerna. Smörj en eldfast form. Lägg spenaten tillsammans med vispgrädden och smöret i en gryta och låt spenaten sakta sjuda upp under omrörning
1. Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna
1. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. 2. Ansa och skiva paprika, purjolök och fänkål och fräs i en stekpanna med matfett, tills grönsakerna mjukat lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.