Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Drag skinnet av strömmingsfiléerna och skölj dem noga. Lägg dem sedan i en skål eller spann med lock. Blanda vatten, ättika, salt och rör om noga, så att saltet löses upp
Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna
Igår stod det fiskgratäng på Citygross meny. Jag följde receptet fast jag förvällde spenaten snabbt och fräste den sedan kort i smör ocsmaksatte med vitlök, salt o peppar
Spelar det någon roll om jag kallar det lammgryta eller lammcurry. Tydligen enligt Marcus. Är det indisk mat jag lagar så ska det heta curry, som då är namnet för gryta
420 g 5-minuterssill. Pesto1 kruka basilika 2-3 klyfta vitlök 1 bit parmesanost, fint riven, ca 1 dl 50 g pinjenötter, rostade ca 1 dl extra virgin olivolja salt (efter smak) svartpeppar, nymalen (efter smak)
Sätt ugnen på 225 C. Smörj en ugnsäker form, lägg i filéerna, salta och peppra. Bryn smör i en kastrull, lägg i strimlad purjolök och fräs på låg värme några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.