Servera med gari och resten av dressingen. Täck fisken med plast och ställ i kyl att kallna helt, minst 2 tim. ) 2 Skala och hyvla gulbetan supertunt med en mandolin eller potatisskalare. 3 Skär fisken i 1 cm skivor med en vass kniv
Dom här köttbullarna tillsammans med dippingsåsen är en fantastiskt god asiatisk aptitretare, enkel bjudmat då dom är snabba att göra och roliga att servera
Smaka av med salt. - med ett kött- eller kycklingspett till. 2 dl jordnötssmör med bitar (krav och osötat). 2 dl jordnötssmör med bitar (krav och osötat)
Man är det när man säger att tiden går så vansinnigt fort att man inte hinner med längre. Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉ ASIANSTYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
Fyll på med vatten och lägg ned istärningar. Isadrättika. Riv rättikan på grövsta sidan på rivjärnet. Skär den sedan i ”fingrar” så man lätt kan äta med pinnar och doppa fisken i ingefärsdressingen
Servera medisadrättika i skålar, inlagd ingefära och färsk koriander. Jag håller med årets svenska mästerkock, Catarina König, när hon beskriver denna rätt
Garnera till sist tallriken med ris och wokblandning med rostade cashewnötter och sesamfrön. Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.