Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppanmed en skvätt vitt vin
Själv är jag (om ni inte redan läst er till det) grymt nöjd med denna soppa, som dessutom tack vare den rostade blomkålen får en betydligt snyggare beigebrun färgån vanlig vit blomkålssoppa
Blanda den mixade röran med buljong. Det börjar bli kyligare ute och det börjar finnas billiga och goda rotsaker i våra affärer, det betyder tid för soppa
Mosa potatis och pals-ternacka lite slarvigt med en ballongvisp. Blanda gelatinet med lite av moset. Blanda moset med philadelphiaost, crème fraiche, pepparrot, dill och limesaft
Inlägget Värmande soppamed palsternacka, kokos och ingefära dök först upp på Annika Larsen. En soppa som går fort att göra ochmed flera näringsrika ingredienser
Ta från värmen och mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Skala palsternackan och skär den ena i skivor och den andra i små tärningar
Soppan gifter sig underbart ihop med chevréosten och något som verkligen förhöjer smaken är de rostadepistaschnötterna, något som man kanske inte kan tro från början
Rostad palsternacka med spenatpesto och stekt kycklingbröstDet ser inte ut att vara så mycket för världen, men att rosta palsternackor i ugnen ger inte bara en makalöst fantastisk doft – det smakar så gott också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.