Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser lagar de bästa pizzorna i stan
Flytandehonung. Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit Chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser bakar de bästa pizzorna i stan
Jag var bara tvungen att fylla huset med ett fång av denna doftrika blomma i söndags och jag kom i en sådan sommarfeeling att jag i bara farten bakade bland det somrigaste som finns, sockerkaka och så dukade jag riktigt sommarfint med Kunglig Dansk
Tills dess hänger jag på Hemnet mellan amningssessionerna och dröminreder hus med prylar vi ändå inte skulle ha råd med om vi köpte boende i den här jäkla staden
Du kan då med fördel dessutom tillaga den på svag värme under lång tid. Då slipper du en massa os och skvätt i ugnen, jobbig disk med fastgrodda brända köttrester plus att maten blir saftigare och hälsosammare i och med att den blir ångad och inte stekt/bränd
MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.