Kantarelldoftande fläskfilé i panna Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el www.tasteline.com
Malin Sofia Magdalena Jansson on Instagram: “⭐️ Kyckling i gräddig parmesansås ⭐️ Kan vara en av de godaste kycklingrätterna någonsin ?? Enkel som sjutton men lyxig smak tack vare…”www.instagram.com
Falukorv i ugn med bostongurka 1 falukorv (à 800 g) 2 gula lökar, fint skivade 50 g smör 0,5 surdegsbröd, grovt tärnad 0,5 dl olivolja 2 dl bostongurka 3 msk skånsk senap 100 g lagrad ost, riven www.koket.se
Barnsligt goda pizzapiroger Lillördag igen. Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på Sofias mat- & bakblogg
Krämig kycklinggratäng 4 st kycklingfileer. 1salt vitpeppar. 12 dl creme fraiche mittkok.expressen.se
Kyckling med ädelost och rosépeppar 4 st kycklingfiléer. 11 st tub ädelost. 1salt och peppar. 12 tsk soja. 11. 5 tsk basilika. 11 tsk krossad rosépeppar www.hemtrevligt.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.