2-3 msk klippt gräslök. Hej på er. Har er midsommar varit fin. Vilket kanonväder det blev. Jag jobbar natthelg för fullt nu, har inte hunnit gå igenom bilderna från midsommar och våra dagar före men inlägg kommer så snart det är klart
-). Tänkte bjuda på ett supergott och enkelt tillbehör till grillat. Polkabetorna skar jag i 0,5 mm tjocka skivor med mandolin, de kan gott ligga 3-4 timmar eller över natten i lagen. 3-4 timmar eller
Jag tycker verkligen om när det är "beck-svart" inne pga allt regnande och man tänder fönsterlamporna och lite levande ljus på morgonkvisten och bara mysa runt
Då vill man ha något enkelt tillbehör till sitt kött inte sant. Det är som sås och tillbehör i ett. Nytt tillbehör istället för potatissallad Förberedelsetid 15 Minuter Tillagningstid 15 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av. 4 Ingredienser 1 halvt blomkålshuvud 4 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 2 hårdkokta ägg 1-2 msk hackade örter, dill, gräslök salt, peppar 1 krm paprikakrydda Instruktioner Koka äggen. Ångkoka eller koka 3-5 minuter. 1-2 msk hackade örter
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Jag älskar purjolök och att smaksätta den med lite citron eller vitvinsvinäger är grymt gott och ett suveränt tillbehör till både kött och fisk
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Här kommer recept på ett nytt tillbehör att variera all blomkål och rotselleri med
Dessa smaskade vi i oss av i torsdags när vi hade en liten fisk- och skaldjursfrossa i köket och vi kan meddela att båda passade fint till grillad fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.