”Halv åtta hos mig” från vår hemkommun har precis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata på med ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
Den var ju då den största jag någonsin gjort och den som tagit längst tid att göra ochjag trodde att de fortfarande skulle vara den som tagit längst tid att göra ända tills jag nästan var klar och förstod att Nowelia´s tårta tog längre tid än jag räknat med
Tänkte att vi från ochmed nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem. Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Sa jag att jag var liiite less. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Häll upp i serveringsglas och toppa med färska bär och chokladkross. Jamen jag överdriver inte när jag säger att det kan vara den bästa desserten jag gjort och så fruktansvärt enkel att göra
För är det något som vi gillar och uppskattar så är det just mat som kan förberedas när det är dags för festligheter, ju mer tid man kan spendera tillsammans med sina trevliga gäster desto bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.