Sommarbuffe!
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 burkar matjesfiléer
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl finklippt gräslök
  • gurka
  • 2 burkar matjesill
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 1/2 dl hackad basilika
  • 1 hårdkokt hackat ägg
  • 1 hackad rödlök
  • 50-100 g brynt smör
  • dillkvistar
  • 3-5 vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater
  • 1/2 röd och 1/2 grön paprika
  • 2-3 färska chilipepparpungar
  • 1 tsk stött spiskummin
  • 3-5 msk citronsaft eller vinäger
  • 1/2 dl olivolja
  • salt och peppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.