Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaost och rödlök på brödskivorna
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Servera burgarna på bröd med skivad tomat, gurka, avokado, spenat. Börja med att hacka salladslöken. Arbeta sen ihop färsen med lök, ägg, salt och peppar till en fin färs
Sommar, sol och sena kvällar fyllda med grilldoft i luften. Själen blir alldeles varm av bara tanken, för nog erkänner jag att jag är en solklar sommarmänniska
4 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparris olivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarella Tomatvinägrette 1 dl soltorkade tomater 1 liten vitlöksklyfta 2 msk vit balsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackad basilika Till servering basilikablad hyvlad parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Idag är himlen grå och det ska visst komma regn, men igår sken solen från en underbar sommarhimmel. Grillad fläskkarré med majskolvar, ugnsbakade morötter och feta- och feferoniröra
Igår kom sommaren åter, det där man pratar om som högsommarvärme i alla fall. Baguette med flankstek på karamelliserad lök med vispat vitlökssmör och grillad paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.