En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Det kan vara allt från knäckebröd till mjuka limpor, frukostbullar eller filmjölkbröd. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader
Saft från citron. Saft från citron. Sila bort löken från buljongen. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Ugnsbakad lax med ljummen potatissallad. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Om du använder bönor från burk - spola dem i kallt vatten. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Ett lass grönsaker eller lite sallad till är så klart gott också. Idag ska jag dock försöka hålla mig borta från matlagning och en massa storkok eftersom jag fyller år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.