Tror att det beror på vegetariantiden och på att man fan aldrig vet vad som är i den. Men just korvstroganoff tillhör en av mina gamla älsklingsrätter från när jag var väldigt liten
Jag vet att det är ett bra tag kvar innan våren riktigt står för dörren, men den där lilla känslan som får det att pirra i kroppen med längtan efter att få smutsa ner fingrarna i jorden är underbar
Tanken var god ,,,men det var nog det enda somvar gott. Jag utgår från ett julgodis recept där jag tillsätter lite mera nyttigheter , det ska gå att äta som ett mellanmål
Sen skördade jag dom spädaste rabarberna somvarkvar i trädgården. Jag började gårdagen med att grädda kaffeosten som fått rinna av och torka i durkslaget hela natten i kylskåpet
Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Blir kanske inte som det var tänkt från början, men godare än att äta bränt kött. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.