Solbackens Jordgubbswalloner med pärlsocker
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till ca 22st stora Walloner eller ca 40st små
  • 350 g Standardmjölk, 3%
  • 1100 g Vetemjöl
  • 150 g Strösocer
  • 250 g Smör
  • 18 g (1,5msk) Bakpulver
  • 2 st Ekologiska ägg
  • 75 g Jäst
  • 15 g (1msk) Salt
  •  
  • Fyllning och topping
  • 25 g Smör, osaltat
  • 1,5-2 dl Jordsgubbssylt
  • 1 dl Pärlssocker
  • 2 msk Florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.