Sojamarinerad kycklingfilé
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 550 g kycklingfilé
  • 10.5 dl kinesisk soja
  • 12 msk olja
  • 11 msk flytande honung
  • 10.5 dl chili
  • 11 st vitlöksklyfta
  • 1 peppar
  • 1 kokt ris
  • 1 sallad
  • 1550 g kycklingfilé Kronfågel Marinad: 0.5 dl kinesisk soja 2 msk olja 1 msk flytande honung 0.5 dl chili sweet hot sauce 1 st vitlöksklyfta pressad peppar Tillbehör: kokt ris salladDela ev om kycklingfiléerna är stora. Blanda samman marinaden, lägg filéerna i en plastpåse och häll marinaden över. Förslut och knåda påsen lätt, vänd då och då, låt marinera i ca 20 min. Häll alltsammans i en smord ugnssäker form. Stek i 200° C 20-25 min. Köttsaften ska vara ofärgad dvs utan rosa inslag. Servera kokt ris och en sallad till.
  • 1 Smaklig måltid!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.