This is a lovely little cake, packed withflavours from passionfruit, lemons and warm vanilla. Light and airy cake layered withlemon curd, whipped cream and pulps from fresh passionsfruits
Jag älskar i och för sig allt medcitron, men att göra en tårta av det har jag bara glömt bort. Men våren satte sina käppar i hjulen och eftersom det här inlägget var i det närmaste klart så kände jag att jag ville dela med mig av denna underbara tårta, först
I didn’t have everything that I needed for the recipes that I had seen online, so I made my own version (and of course all the ingredients are substitute-able for whatever you have at home…)
/ Vispa två av äggen tillsammans med socker. / Använd allt skal från citronen och hälften av saften. I have made pies before, but (as some of you know) I am not a big fan of pies
Doppa pinnen med bollen i choklad och häll på strössel. Att addera cream cheese till dessa var verkligen toppen, smaken blev liksom som att det var cream cheesefrosting på banankaka
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Krämig kantarellsoppa med frisk smakavcitron. Mixa soppan slät med en mixer. När vi fick besök i helgen lagade jag den här och den fick toppbetyg av allihop
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfri smaksättning. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Servera tårtan med en härlig lemonad eller jordgubbssaft. LEMON CURD. Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra
Nja, nu har jag väl inte tänkt mig att hamna i en kaka precis - även om likheterna är påfallande - men det måste ju finnas andra sätt att komma till användning för oss mänskliga banan-look-alikes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.