Filippas rabarbermarmelad med lavendel. Filippas rabarbermarmelad med lavendel. 500 g rabarber i bitar1 ekologisk citron, saften500 g syltsocker2 msk färska lavendelblommor
Filippas rabarbermarmelad med lavendel. Filippas rabarbermarmelad med lavendel. 500 g rabarber i bitar1 ekologisk citron, saften500 g syltsocker2 msk färska lavendelblommor
Mini-brownie cupcakes med mintsmak och ultimate chocolate frosting gjorde jag också till dopet. Filippa döptes förra helgen och två tårtor behövdes till hennes dopfest
• 2-3 skivor av ingefära. • 5-6 torkade röda chillis. Lägg lagerbladen, ingefäran, stjärnanis, spiskumminfröna och 5-6 sichuanpepparkorn i en kastrull. Dela på Twitter 2-3 skivor av ingefära. 5-6 torkade röda chillis
Pensla tortillabröden på en sida med vitlöks- och chilioljan. Värm bröden i ca 3-5 minuter på en sida i taget så att osten smälter och tortillabröden får en ljus brun yta
Publicerat 2016-04-17 19. Crepes med räkor i langos stil. 54. 43 i. Fisk och skaldjur,. Lunch,. Middag. Hej på er. Vad kul att så många nya tittat in här
Tillsätt därefter sesam- samt solrosfröna och rör smeten slät. Blanda sist ner mjölblandningen, men rör så lite som möjligt - annars blir konsistensen på kakorna knasig
4 fiskfilé3 vitlöksklyftor2 gula lökar2 torkade lime (noomi basrah) 3-4 msk tomatpuré1 grönsaksbuljong1-2 dl torkade blandade örter, dill, koriander, bockhornsklöver eller vad du gillar (färska går också bra, bara att hacka ner)några stänk gurkmejacurrysvartpepparsaltcirka 1 liter vattenSå här gör du. Häll på några matskedar och lufta igenom riset och låt stå på ettan med lock i cirka 10-15 minuter. 1-2 dl torkade blandade örter, dill, koriander, bockhornsklöver eller vad du gillar (färska går också bra, bara att hacka ner)några stänk gurkmejacurrysvartpepparsaltcirka 1 liter vatten
Bananpannkakor, amerikansk stil (10-12 små). På fruktfatet låg en banan som började få svarta prickar. Då passade det alldeles utmärkt att göra bananpannkaka till dessert
* grädda i ca 50-55 minuter, ta ut från bakform och låt svalna på galler 2 minuter. ca 50-55 minuter. När jag var lite kom jag ihåg att jordgubbar var dyrt och fans inte i södra Thailand där jag bodde
Fortsätt med detta cirka 5 minuter, tills massan blir som en tjock kräm - massan skall heller inte bli för tjock och börja "torka", då blir kolan smulig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.