Resultatet blev hur bra som helst så jag tänkte att jag skulle dela medmig av receptet. Efter det är det bara att hälla i de tinaderäkorna, klippai en knippedill och blanda om
Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Låt stå och svälla en stund, och grädda sedan crepesen på båda sidor
Stek en crepes åt gången på medelvärmei kokosolja/fett/smör. När det är så här varmt orkar man inte göra något avancerat tillmiddag, så vi testade att göra Crepes
Älskar att göra crepesmedolikafyllningar här har jag fyllt dom medkyckling, räkor, torrt vittvin och äpple blir en väldigtsmarrigkombination "MUMS FILIBABBAN"
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.