Snickarlåda
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk margarin
  • 1150 g falukorv
  • 12.5 st potatis
  • 11 st gul lök
  • 11 st rotselleri
  • 12 st ägg
  • 12 dl mjölk
  • 1 salt
  • 11 st tomat
  • 11 msk margarin 150 g falukorv 2.5 st potatis kokta 1 st gul lök 1 st rotselleri ca 25 g 2 st ägg 2 dl mjölk salt peppar 1 st tomat Ugn: 225° Det här behövs till ca 2 port:Smält matfettet i en eldfast form i ugnen.
  • 1 Tärna korv och potatis. Skala och hacka lök och rotselleri. Lägg allt i formen och rör om. Låt tärningarna fräsa i ugnen ca 8 minuter. Rör om.
  • 1 Vispa samman ägg och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll det över tärningarna. Skär tomaten i klyftor och stick ner dem i äggsmeten. Strö över osten.
  • 1 Grädda formen mitt i ugnen tills äggstanningen har stannat, ca 15-20 minuter. Bjud gärna en grönsallad till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.