Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
vara vegetarian, lakto-ovo-vegetarian, pesceterian, äta glutenfritt, vara nötallergiker mm. Det är inte alls ovanligt att någon i middagsgänget är vegetarian och ibland kan det vara svårt att veta hur man ska lägga upp menyn
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
175 g vegetarian sliced meat, Garden Gourmet. En mustig höstgryta med grönsaker och rödvin. Om man inte vill använda rödvin då är det bara att utesluta det
I eat mostly vegetarian, vegan and raw food so I often get questions about where I get my protein from so I wanted to share a picture that I found on pinterest
Jag är inte vegetarian än, men jag trappar ner och om allt går som det ska, är jag det till hösten. Förutom att färgerna är perfekta ihop så är även smakerna det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.