Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Mixa allt i matberedare, forma till bullar och lägg bullarna på en tallrik. Men om jag fortsätter att servera detta 15ggr till så kanske hon vänjer sig
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Hej igen vardagsmaten. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Kavla ut pajdegen på ett mjölat bakbord och klä in en stor pajform med degen. Eleonore har utmanat oss att plocka fram våra oanvända kokböcker eller i alla fall öppna dem vi äger lite mer för att laga något nytt
Forma till biffar och vänd i sesamfrön. Detta kan vara lite kladdigt så ibland är det lättare att vända en klick kycklingsmet i sesamfröna innan du formar till biffar
For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.