LCHF-glöggen är klar nu. Wiiih och nu är glöggen klar. Jag har under några veckor försökt att skapa en sockerfri LCHF-glögg och nu är receptet äntligen klart
För mej är julmaten himmelriket. Tänk så underbart mycket det finns där som man kan äta. Det är nästan för mycket, jag vet att jag kommer att äta mej jättemätt imorgon, men jag vet också att jag inte kommer att bli trött för det
Då va helgensnartslut då. Det har varit hur härligt som helst. Gjorde en lista på vad jag skulle göra under denna vecka och den är avprickad och klar, härligt
Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut
Det känns som om skolterminen nyss har börjat, ändå ärslutet på terminen så nära. Just nu är det i alla fall mycket föräldramöten, utvecklingssamtal och andra möten både på jobbet och i skolan som ska hinnas med innan julen kommer
Dagen till ära var det underbart lugnt i min inkorg hela eftermiddagen så jag spenderade den med att städa hela lägenheten (tillsammans med Steve naturligtvis
härär jag mest förundrad över hur fort veckorna går och att helgensnart står för dörren (igen. Den härhelgenär rena rama kontrasten jämfört med förra då det blev mammalyx med afternoon tea, bubbel, SPA, lyxmiddag, övernattning och hotellfrukost för hela slanten
Nu är det sen torsdagskväll och för mig och skrottarnas del innebär det att helgen börjat. Får man lov att fresta med ett smarrigt bakrecept så här på kvällskvisten
en handfull färsk timjan. (Egen fryst går även utmärkt). Putsa och torka av Fasanköttet, dela på skrovet i tu, skär ut filéerna och benen fram och bak, spara på skrovet till fondkoket
Det som inte många vet är att alla näringsämnen finns oftast kvar i grönsakerna även om dom har varit frysta eftersom dom frysts in ganska snart efter dom skördats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.