Servera med vispad grädde. Smält chokladen i ett vattenbad. 100 g mörkchoklad. Sätt ugnen på 160 grader. Smöra och bröa en springform, 24 cm i diameter
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Igår kväll var jag och David på Bosön för att träffa Pernilla, en av medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingteam, för att hjälpa henne lite med en krånglande axel samt poseringsträning
Bakade idag dessa härligt chokladiga småkakor medmörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vit choklad och dekorerar med strössel
Tillsätt smält choklad och vispa tills allt blandats väl, gör samma sak med kakao blandningen. Vispa i äggen (+ äggulan), mjölk, olja, och vatten i den stora skålen med alla torra ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.