. Detta är min sons tre födelsedags tårtor han haft när han fyllt år. Den första är fullproppad med bananer och mango mousse (barnmatsburk mango) och grädde utanpå och bananer runt, perfekt för en 1-åring som ska få äta tårta för första gången, god var den också
Om någon frågade mig om min absoluta favoriträtt när jag var si så där en åtta år hade jag med all säkerhet svarat schnitzel med pommes och vitlökssmör
Genom att rensa tarmarna, dricka rikligt med vatten och motionera kan dessa tarmfickor gå tillbaka. En väl genomförd tarmrening i kombination med fasta, detox och bättre kost med mycket probiotika kan därför vara väldigt bra för en problemtarm
För att bryta av lite så ni inte blir helt utmattade av mitt tjat om den delen av mathimlen som ramlat ned i Skåne, så bjuder jag på lite av min mathimmel
1. Sås. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör under omrörning tills den blir lite glansig. 2. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfond och lagerblad
There are a couple of things that never gets old. One of those things, is this cake. It has a soft sponge layered with banana and raspberries, covered in whipped cream and topped of with whatever’s in season
Här sitter jag o systern o mumsar sconesfrukost på tåget genom skåne. Vår plan från början var att lyxa till det och köpa ett sånt där frukostpaket från espresso house, men det hade inte öppet så tidigt på söndagar
Det var igår till söndagsmiddag som tanken slog mig. En fin stek är ju så vansinnigt gott till just söndagsmiddag med kokt potatis, skysås och diverse tillbehör
Jag lovar, det finns ingen godare chokladsås än den här. Vi har gjort den så länge jag kan minnas. Mamma hittade receptet i en Allt om mat tidning på tidigt 70-tal
Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Låt ugnsluckan vara lite öppen, enklast genom att sätta en trägaffel för luckan. Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Så när jag funderade på denna kycklingrätt med grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.