Tillsammans med den här krämigapolentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Som jag skrivit om tidigare så har jag försökt att lära mig att gilla polenta. Förra gången som jag lagade polenta var faktiskt första gången som jag tyckte det blev gott (se det receptet här)
Krämigpolentamed ugnsrostade kikärtor, gremolata och confiterade tomater. En len, ostig polenta tillsammans med supersyrlig persilje- och citronröra, krispiga kikärtor och olivoljebakade tomater
Gillar kombon av den krämigapolentan, den söta pumpan den rostade broccolin. Vi lade småbladig sallad som en krans på tallriken , polenta i mitten allt annat på och avslutade med lite riven parmesan
Låt smälta så att polentan blir krämig. Jag hittade en förpackning medpolentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.