Tårtans utsida200 g mandelspån, rostade florsocker. Smörkräm180 g vispgrädde [1,75 dl] 180 g strösocker [2 dl] 140 g äggula [7-8 st] 0,5 krm salt 275 g smör
Snabb och jättegod från stekpanna (bättre än från mikro). Torr och mjuk inne. Ingredienser (1 bulle)1 ägg2 msk havrekli1 msk vetekli1 msk maizenalite saltBlanda alla torra ingredienser
För att snabba upp processen är inte allt hemgjort, men det behöver det ju faktiskt inte alls vara. Den här tårtan svängde jag ihop i torsdags kväll när det var själva bemärkelsedagen, och det tog inte ens tio minuter
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Ska det vara choklad tårta till någon som älskar choklad så ska det vara CHOKLAD i massor tycker jag och det blev det
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.