Tårtans utsida200 g mandelspån, rostade florsocker. Smörkräm180 g vispgrädde [1,75 dl] 180 g strösocker [2 dl] 140 g äggula [7-8 st] 0,5 krm salt 275 g smör
s tårta är en lyxig marängtårtamed en härlig smörkräm. Vänd omedelbart upp den färdiggräddade bottnen mot ett bakplåtspapper och dra bort bakplåtspappret från bottnen
I botten gömmer sig en glutenfri brownie som är toppad med ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär i tårtan som man upptäcker att det finns lager av brownie och pannacotta inne i
Täck tårtanmed marsipanen och tryck fast den runt kanten och skär bort överflödig marsipan. Spara lite fromage att breda över och runt hela tårtan så att marsipanen fastnar
Något som också gör att jag brinner för att dela med mig av mina tankar och val av livsstil. Sedan mixar du alltsammans med din handmixer till en fin smet
I morse gjorde jag chokladproteinpannkakor här hemma med hallon och jordnötssmör. Väldigt gott blev det och bilden gör den inte rättvisa då det ser ut som jag gått wild med senap men jag lovar det är jordnötssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.