men det får vi minsann äta upp nu Det var så vi var lite sugna att tända den första brasan, men kallt har vi det knappast här hemma, så vi får hålla oss till tåls ett tag till tror jag Eftersom matlusten inte kommit tillbaka har det varit dåligt med matlagning det sista, men jag hoppas att det snart vänder och då ska här lagas massa mat
Varannan vit och grön med chevre och hallonvinaigrette (överkurs)Vill du snabba på denna rätt, gör på lång konserverad vit sparris på glasburk, den är faktiskt helt ok
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den med fuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Servera med valfri pasta, jag använde tagliatelle. Jag köpte en fin laxsida på affären häromdagen. Den delade jag i portionsbitar innan jag stoppade ner fisken i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.