Den är enkel, snabb och uppskaddad rätt. Supergod kycklingikrämig sås med soltorkade tomater. Rör ihop grädde, creme fraiche, vatten, pressad vitlök, soya och tomatpuré
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
kycklingfond. ex Kikkoman. Förstek kycklingeni smör, bara så de får lite färg. ½ msk rödvinbärsgelé. Lägg tillbakafileérna och låt det sjuda tillskycklingen är helt klar
Kyckling och grönsaker i sötsur sås. Som på kinarestaurangen fast godare då förstås. Kyckling. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på dinasiatiska restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.