Putsa kycklingfiléerna och skär ett längsgående snitt i varje. Bred ut blandningen i kycklingfiléerna. Linda baconskivorna runt kycklingen och fräs därefter filéerna i lite smör så att de får fin stekyta
Lägg kycklingfilén i en lätt smord eldfast form. Strö det över kycklingfilèn. Stek kycklingen mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills köttsaften är genomskinlig. 1 st kycklingfilé
Krämig kycklingsallad. En hel grillad kyckling som du benar ur och hackar upp. Hacka två stycken gurkor, ett halvt litet isbergsalladshuvud och blanda i grädden samtidigt som kycklingen, sist blandar du i en halv påse gröna ärtor
En väldigt god gratäng på kycklingfilé med soltorkade tomater- och basilikasås. 4 portioner4 kycklingfiléer, ca 500 gSaltPeppar1 msk smör1 dl basilika4 soltorkade tomater i olja3 dl grädde1 msk kycklingfond10 körsbärstomaterSätt ugnen på 200 grader. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör. Häll såsen över kycklingen och gratinera i 10 minuter. 4 kycklingfiléer, ca 500 g. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fylld kycklingfilé har jag funderat på länge att jag ska göra och idag tog jag tag i saken. Skär kycklingfilén på långsidan som om du skulle dela den men skär den inte helt igenom