Varva lasagneplattormedricotta, svamp- ochspenatblandningenoch mandelröran. Då pratade hon om (bland annat) den här lasagnenoch trots att jag sett den i hennes kokbok och blogg men den lät så fantastiskt god just då så jag var tvungen att testa det
Riv osten och spara en tredjedel för att toppa lasagnenmed. Portionslasagnemed kantareller. Lägg upp i portionsskålar, lite fyllning i botten, fortsätt med en pastaplatta och sedan mer fyllning
Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
)Lasagnen är vegetarisk och innehåller bland annat spenat, getost och soltorkad tomat. Häll resten av gräddmjölken i kanten på formen, så att inte lasagneplattorna blir torra
Varva sås, spenatoch lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och riven ost
Det gäller att vara snabb så det inte bränns. Börja med att ha lite sås i botten av formen så lasagnen inte fastnar, sedan lasagneplattor, spenat, rökt lax, sås, plattor, osv
Varva sås ochlasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över riven ost. Hacka lök, vitlök ochspenatoch fräs det i olja i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.