Majsbröd som är glutenfritt, utan ägg, utan mejerier och utan nötter
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • INGREDIENSER MAJSBRÖD
  • 2 dl majsmjöl
  • 1/2 dl solrosfrön
  • 1/2 dl pumpakärnor
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk örtsalt
  • 2 3/4 dl valfri mjölk
  • 2 msk smält kokosolja
  • Ärtskott
  • Ruccola
  • Mangold
  • Örtsalt
  • Kokosolja
  • 1 1/2 dl
  • 1 1/2 dl valfri
  • 1/2-1 msk rå kakao
  • 1/2-1 msk jordnötssmör
  • 1 skopa vegetabiliskt proteinpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.