Jag provade med en liten burk första gången och det var kanske därför smaken blev. fyll påmed mer. Lägg den oöppnade burken i en STOR kastrull med vatten
Stjälp upp kakan på galler och låt den svalna med formen över. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med smörblandningen
För att laga Sockerkaka utan gluten, ägg ochmjölkVispa samman alla ingredienser till en jämn smetHäll upp i smord sockerkakasform bröad med mjöl eller kokosflingorGrädda i ugn 200 grader i 45 minuter
Mango mousse stubbe med blåbär och passionfrukt coulis på genoisekokos botten. Jag ha en stubbe form så jag började medmoussen först för den ska vända upp och ner sen
till att burken alltid är täckt med vatten. burk kondenseradmjölk ca 4 timmar under lock i en gryta med vatten. När burken kokat klart, öppna och rör i 4 msk grädde, sedan är. 1 burk(ar) kondenseradmjölk
Jag gjorde två smaker till helgen, jordgubbsglass och den smak du ska få recept på nu – lemon curd. Glassen görs med hjälp av grädde ochkondenseradmjölkoch valfri smaksättning
mjölken i en bunke. kakorna och smält smöret. Blanda kaksmulor och smör och fördela mixen i bottnen. Rör ner äggulorna en i taget och blanda ordentligt
När jag såg att temat på Månadens Sötsak i juli hos Theresia var Hemifrån, fick jag genast inre visioner av brännhet sol, glimmande eldflugor som lyste upp den tropiska natten, vajande kokospalmer, guldgul ananas, och saftig mango
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.