Den här smulpajen är naturligt glutenfri. Smaka gärna av degen. Ställ i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Jag tycker själv att den är godast om den får stå och dra i någon dag, då blir degen lite mindre spröd och smulig, vilket den är när den är helt nygjord
Det var verkligen skönt att få gnälla av sig lite tillsammans med mina likasinnade vänner. Bland annat gjorde jag den här müslin, som vi hade till yoghurt och fruktsallad
Jag hade en påse müsli hemma som inte ätits upp för att den var så ”höig” och tråkig så jag gjorde den lite roligare genom att rosta den med lite vatten, honung och olja samt tillsatte lite russin och tranbär
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.