Ställ in i ugnen igen ca tio minuter, tills osten har smält. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Dela tomaterna i klyftor och bryn dem i mjölkfritt margarin ett par minuter. Klockan är två på natten och jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa. Det börjar bli kyligare ute och det börjar finnas billiga och goda rotsaker i våra affärer, det betyder tid för soppa
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som påläggpå en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
som man faktiskt kan blanda ihop och servera på stört,. Hoppas ni hade en fin och mysig första advent. Idag tänkte jag bjuda er på en ny sillinläggning, iaf här på bloggen,
Man kan även göra en tomatversion av den nya sommarfavoriten mangochutneysås, som vi kommer fortsätta njuta av inpå hösten och vintern till fläsk och annat kött bland annat
Hacka den skalade löken samt tillsätt pressad vitlök och stek i smör på svag värme. Den går att variera i oändlighet samt kan göras allt ifrån matig och kryddig till lätt och mild
Tillsätt vinet och smabal oelek, låt puttra några minuter. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.