Rostbiffen helstektes långsamt i ugnen och serverades sedan med en varm sallad och fikon. Under tiden kötten vilade så stekte jag skogschampinjoner, sparris, tomater och machesallad lätt
Återkommer till Yasuragi-helgen - Innan vi fick vi börja av njuta den goda maten skulle alla smaker i munnen rensas ut, och det gjordes med hjälp av en sallad så god så vi sörplade ur resterna av den så kollosalt goda dressingen som låg och skvalpade på botten av salladsskålen
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Gårdagens tilltugg som vi mumsade på före maten var både goda och smakrika. Perfekt att bjuda på till välkomstdrinken eller som igår att njuta av tillsammans med en kall cider
Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Paleokosten har gått helt ok på senaste tiden. Jag har hunnit med hur mycket som helst och fått massor av ny energi och inspiration som jag hoppas få med mig tillbaka till jobbet igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.