Igår åt vi middag påStockholm fisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varit på Kreta
Jag lovar er att om ni någonsin tänker bjuda era vänner på en mexikansk kväll eller bara vill visa hur en riktig taco smakar, så har ni här recepten på succén
När man bjuder på kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra på rälsen mot Stockholm. Lite glesare mellan recepten här på bloggen - kanske någon flitig läsare har registrerat
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det inte julmat i bloggen idag utan lite bilder från vårt besök påStockholm Tapas på kungsholmen i veckan
Om du känner dig sugen på ovanstående bumsbollar så välkommen till Gryningen på Söder i Reservatet STHLM på fredag för då står jag där och serverar bumsbollar och vita mullbär och gojibär och annat gott från Holistic
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.