Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Servera med enbart en sallad eller också med potatisklyftor. Gör 4 fina paket ,tryck ihop och lägg dom i smord form med skarven nedåt,pensla till sist med uppvispat ägg
Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela i tallrikar. Rödbetormed fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan. 600g färska rödbetor
När jag serverar den här hemma blir det med en sallad till. Gärna med fänkål, paprika, coctailtomater, morot, ruccola och kanske några rostade solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.