Smördegsinbakad oxfilé Wellington
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 350 g rensade och hackade kantareller
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 1 dl grädde
  • 1 dl hackad persilja
  • 0,5 dl hackad färsk timjan eller 0,5 msk torkad
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 100 g västerbottensost
  • 800 g oxfilé , mittbiten eller den tjockare delen
  • 2 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • salt , gärna flingsalt
  • svartpeppar
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 425 g tinade smördegsplatta (5 plattor)
  • 1 ägg
  • 10 rosmarinkvist och timjankvistar
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.