Smördegsinbakad fläskfilé
Matochbakverkstan
Matochbakverkstan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugn: 220 grader Ingredienser
  • 1 st fläskfilé
  • smör att steka i
  • persilja
  • ägg att pensla med
  • sesamfrön
  • 220 grader Putsa fläskfilén och skär i slantar. Salta och peppra. Stek dem och ställ sedan åt sidan så de svalnar lite. Rulla ut smördegen på en ugnsplåt och dela den i fyra lika stora bitar. Fördela ut köttbitarna och toppa med färskost, mozarella och persilja. Pensla kanterna med vatten och nyp ihop till fyra paket. Vänd skarven nedåt på plåten. Pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 min tills de fått fin färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.