Smörbakad färskpotatis med ärtskott. Ragu på kyckling och tryffelsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kycklingar (ca 2 kg)
  • 4 skivor parmaskinka
  • 4 kvistar bladpersilja
  • 25-30 kvistar ärtskott
  • 100 g smör
  •  
  • Såsen
  • 2 tsk tryffel (om man får tag i det)
  • 3 dl kycklingfond
  • 3 dl äppelcider
  • 2 schalottenlökar
  • hackade
  • 1 palsternacka
  • fint skuren
  • 3 dl grädde
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 äpple
  • grovt skuret

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.