I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra och ugnsrostade tomater som gratinerades och serverades med små järpar och ugnsrostade potatishalvor
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Som fiskpinnar och pulvermos och jag vill göra något som tar lite mer tid. Sen äter han såklart med god aptit av den slungade maten på spegelsås, som oftast ju sköter sig själv bättre än fiskpinnarna och moset
Skär potatisen och purjolöken i små bitar och fräs dem i en kastrull så att de får lite färg. Idag ska vi äta den här goda potatis och purjolökssoppan till middag tillsammans med nybakad focaccia som vi doppar i olivolja med lite salt i
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Baka potatisen och låt den svalna något. Dela potatisen och gröp ur den. Blanda den rivna osten, baconen som du klippt i bitar och knaperstekt med potatisen
Gott småplock framför TV. Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Häll i tomat ochsmåkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlök och paprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.