Nu är det bara några timmar kvar på det här året, och siktet är inställt på ett nytt år med massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
Jag har startat upp veckan med Periodisk fast. Med tanke på att jag under senaste månaden bara gått ner 400 gram, men iofs minskat 4 cm över magen. jag satsar på periodiskfasta mån - fre och äter då lunch vid 12-13 tiden efter träning och middag vid 18-19 tiden. Här kan man läsa om periodisk fastaJag längtar till den dagen jag har kommit under 80 kilo
) Idag så var det meningen att jag skulle köra både rehaben och styrkan för axlarna, men den trasiga kajkade ur så efter ett tag gav jag upp och så körde jag mage istället medans den fick vila lite
Jag blev tvungen att jobba över en timme för jag hann inte klart med det som skulle göras och jag hade fått jobba över ännu längre om jag inte gått ner med en dubbel sats med chokladbollar till Kovan som jobbar i vår togoaffär på nedre plan i gallerian som han fick rulla åt mig och sedan så snodde jag åt mig vår praktikant som fick doppa mina toscatrianglar i choklad
Gott Nytt År med ett glas bubbelvatten. Istället för att lägga ner mycket tid på nätet i övrigt kommer jag istället att satsa min lediga tid på att bygga upp hälsan och styrkan ännu mer, med hjälp av maten och träningen
Tina, rensa ur köttet och bryn skalet med en morot, en palsternacka och en rödlök skurna i bitar. Blanda hummerköttet, som skurits i mindre bitar, med krabbkött på burk
Häromkvällen bjöd vi hem våra vänner Ylva och Magnus (och deras lille bebis på två månader) på grillat, och då bjöds det bland annat på grillad sparris med parmesansås
Med det sagt avslutar jag detta blogginlägg och tackar dig för att du orkat läsa ända ner hit. När jag tänker efter hur jag använder mig av periodisk fasta så inser jag att jag numera kör med tre metoder parallellt
Precis som det låga kaloriinnehållet gör dig gott både nu och på sikt ger även juicerna dig en boost med sitt rika innehåll på vitaminer, antioxidanter och superämnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.