Slottsstek med pressgurka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • fransyska
  • 2 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 6 st svartpepparkorn
  • 0.5 st gul lök
  • 2 st ansjovisfiléer
  • 1 msk ljus sirap
  • 1 msk kalvfond
  • 0.5 msk ättiksprit
  • 6 st kryddpepparkorn
  • 1 st lagerblad
  • 1.5 dl vatten
  • skyn från köttkoket
  • 1 msk kalvfond
  • 2 dl grädde
  • 2 msk vinbärsgelé
  • 2 msk vetemjöl
  • hackad persilja
  • pressgurka
  • potatis
  • morötter
  • sockerärtor
  • vinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.