Slottsstek
Matpalatset.se
Matpalatset.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 kg fransyska
  • 2 st gula lökar
  • 2 små morötter, i bitar
  • 1 bit rotselleri
  • 5 kryddpepparkorn 1 lagerblad 1 burk ansjovisfiléer med spad
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 msk ättika
  • 1 liter dl vatten
  • 5 dl vispgrädde
  • 3-4 msk svartvinbärsgelé
  • salt
  • peppar
  • 1 st slanggurka
  • 4 msk strösocker
  • 5 msk ättikssprit (12 %)
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 krm salt
  • 1 kruka kruspersilja
  • 1 1/2 timme Vänd steken då och då.
  • Ta upp och låt köttet vila 10-20 minuter, innan du skivar upp det.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.