Garnera med mynta eller citronmeliss. Testa nu den här, lovar attdina gäster vill ha receptet. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
För när man väl står där och degen jäst klart och kompotten inte vill koka ner riktigt så snabbt som en annan vill är det lätt att, som jag, ta bort kompotten från spisen lite för tidigt, vilket medför att mycket av rabarberkompotten rinner ut när degen senare ska rullas ihop och det blir en himla sörja på bakbordet
Skriv din kommentar här. Från att ha varit en helt ledig helg med inget som helst att göra så har vi varit bortbjudna på middag både i fredags och igår hos goda vänner
Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här. Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne
Blanda ner mjöl och bakpulver i skålen och rör till sist ner det smälta avsvalnade smöret. Lägg de väl avrunna ananashalvorna och cocktailbären i formen
Låt limporna svalna, skär upp i skivor och frys in i lagom portioner. Genom att hälla hett vatten över mjöler och ”cerealier”, gärna grövre typer som fullkornsmjöl och råg/vetekross, så ökar man degens vatteninnehålloch sätter stopp för vissa enzymer i brödet, vilket påverkar brödets smak, näringsvärde, konsistens och hållbarhet
Något jag själv brinner för och hela tiden vill utforska mer om. Tryck ner hallonen i smeten. att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Ha en fin dag vänner. Eftersom vi älskar hetta i maten använder jag både sweet chili och sambal oelek i burgarna, men det går såklart att både minska ochöka mängden allt efter dinasmaklökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.